Event Management

Alice Sanders bij Online Verkoopsucces van Aartjan van ErkelVirtual Alice is inmiddels een bekend gezicht op kennisevents van ambitieuze en succesvolle ondernemers!

Van voorbereiding op locatie, tot op het laatste moment, ben ik er om jou en je eventuele team te ontzorgen en te coachen. In de rol van gastvrouw zorg ik voor dat je deelnemers op je event zich welkom en zo ontspannen mogelijk voelen.

Wil je meer klanten aantrekken, meer expertstatus krijgen, meer inkomen verdienen met je (eerste) high-end event?

Dan ben je bij mij op de juiste plek, want als je meer klanten, meer expertstatus en meer inkomen wil verwerven met je event, dan zal niets van dit gebeuren zonder stap voor stap coaching en begeleiding op de volgende gebieden:

  • Hoe positioneer en organiseer je je event, zodat je meer ideale, hoogbetalende klanten aantrekt?
  • Hoe laat je je optimaal ondersteunen door een fantastisch ervaren eventmanager, zodat je je ontzorgd voelt en je je totaal kunt focussen op de inhoud?
  • Hoe zorg je dat je event een totaalbeleving is voor je klanten, je merk versterkt en zo optimaal bijdraagt aan het door jou gewenste resultaat?
  • Hoe verpak je kennis zo, dat je makkelijk tegelijkertijd meerdere inkomensstromen creëert?
  • Hoe maak je van je event een onweerstaanbare klantenmagneet? Ik kan je helpen.

Vragen? Neem gerust contact met me op!

Alice Sanders, Business Event Manager
Resultaten die klanten hebben behaald.

‘Bij mijn meest recente event heb ik Virtual Alice en Geniuscast ingeschakeld. Ik heb hen  als echte coaches ervaren. Dat voelde echt als thuiskomen. Bovendien heb ik een zeer geslaagde upsell van maar liefst € 22.500 kunnen doen. Dat was mij nooit gelukt zonder hun steun. Ik heb ze dan ook meteen geboekt voor het hele komende jaar.’

Stan Lenssen – business coach – vrijewerker.nl

‘De fantastische samenwerking met Geniuscast & Virtual Alice heeft ervoor gezorgd dat ik geheel ontzorgd werd, me gedragen voelde en ontspannen. En wat prachtig is: we hebben het gestelde inkomensdoel ruim gehaald, zelfs met 15% overtroffen!’

Marijke Eggink – marketing en business coach – watwerktwerkt.nl

Ps: inmiddels is Geniuscast een andere weg ingegaan. Lees meer via www.iamoneworld.com of www.ingridvandenboogaard.com