Testimonials

 Aartjan van Erkel, auteur van de bestseller Verleiden op internet  en Maak ze Gek!

Aartjan van Erkel, auteur Verleiden op Internet, training Online Verkoopsucces

Toen mijn vorige personal assistant stopte omdat ze iets anders ging doen, schrok ik me dood. Ik vertrouwde haar blindelings en ze nam me veel werk uit handen. Hoe vond ik ooit weer zo’n goeie?

Alice kende ik en ik vertrouwde haar, maar haar tarief was ook een stuk hoger. Zou ze net zo goed zijn als mijn vorige PA? En zou ik haar flinke maandelijkse factuur terugverdienen? Uiteindelijk waagde ik het erop.

Ik werk nu bijna een jaar met Alice. Als online business manager doet ze onder andere event planning voor me, beantwoordt mail, en assisteert tijdens seminars. Klanten lopen met haar weg. Daarnaast brengt ze ook een flinke omzet binnen doordat ze goed is in follow up met ondernemers die geïnteresseerd zijn in het deelnemen aan trainingsprogramma’s.

Alice is heel belangrijk voor me: ik heb nu het ideale bedrijf en de ideale levensstijl, en die zouden zonder haar onmogelijk zijn. Tnx Alice!

Aartjan van Erkel, auteur van de bestseller Verleiden op internet  en Maak ze Gek! Hij leert ondernemers in zijn programma Online Verkoopsucces XL hoe zij hun website onweerstaanbaar kunnen maken.

* * * * *

Stan Lenssen, PCC – coach over onze samenwerking in de rol van Online Business Manager

Alice is mijn Online Business Manager (OBM) Stan Lenssen en Alice Sanders

Alice werkt snel en zorgvuldig. Maar, mooier nog, ze is een echte meedenker en ze neemt initiatief. En ze heeft een grote kennis van de markt, waardoor ze mij regelmatig verrast met tips, contacten en ideeën die zeer bruikbaar zijn. Heel prettig is dat Alice een echte ondernemende mentaliteit heeft.

Ze neemt mij heel veel organisatorisch en administratief werk uit handen. Daardoor kan ik mij echt richten op de activiteiten waar ik goed in ben en die mij het meeste voldoening geven. Zo kan ik, sinds Alice mijn OBM is, veel meer aandacht geven aan sales-activiteiten. In het eerste jaar dat Alice mij assisteerde leidde dat bijvoorbeeld tot een groeisprong van 30.000 naar 120.000 euro omzet.

Maar ook mijn coachingscliënten zijn zeer tevreden over Alice. De hele organisatie rond mijn programma’s loopt als een geoliede machine. Dit is fijn voor mijn cliënten, ze zeggen het ook tegen me. Maar het is ook fijn voor mij. Ik kan me daardoor steeds meer op de inhoud richten. Bovendien geeft ze mij daardoor de ruimte om me ook helemaal op mijn internationale clientèle te richten. Mijn ambitie om internationaal te coachen krijgt daardoor steeds beter vorm.

Wat Alice erg goed doet, is mij ook moreel ondersteunen. Iedereen die onderneemt, weet dat je regelmatig worstelingen tegenkomt. Lang niet alles gaat zoals je dat graag wenst. Op die momenten is het belangrijk om toch door te gaan. Alice helpt mij dan geweldig door me erkenning te geven en er voor me te zijn. Ze is een echte teamspeler die zich enorm verbonden voelt met mij als persoon en met mijn ambities. Ik sta er nooit alleen voor. Dat is een heerlijke wetenschap!

Samenwerken met Alice is fun, top, warm en liefdevol 🙂 Alice is veel meer dan een OBM, ze is een vriend die altijd naast je staat.

Ik ben Alice bijzonder dankbaar voor haar vriendschap, haar vertrouwen en haar morele steun op de moeilijke momenten.

De (werk) waarden die ik in haar zie zijn liefde, vriendschap, toewijding, professionaliteit, geen 9-5 mentaliteit, een missie hebben, doorzettingsvermogen, groot verantwoordelijkheidsbesef. Het zijn precies die werkwaarden die passen bij het Vrije Werker zijn en die horen bij een Winnaarsmentaliteit. Stan Lenssen Winnaarsbrein

Stan Lenssen, Winnersbrain International

 

* * * * *

Ik heb Alice als een fantastische Online Business Manager ervaren en zeer prettig met haar samengewerkt. Ze is proactief en denkt heel goed mee. Je neemt je echt alle zorg uit handen, zodat je je helemaal kunt concentreren op de inhoud van je werk. Ze kan heel goed omgaan met computerprogramma’s en sociale media, vindt het prima om telkens nieuwe

Alice op podium

dingen te leren en denkt telkens met je mee hoe ze je nog beter kan helpen. Echt heel fijn.

Dankzij Alice heb ik de omzet van mijn bedrijf afgelopen jaar kunnen verdubbelen.

Alice is heel erg aardig en dienstbaar, waardoor je je echt ontzorgd voelt. Ze let niet alleen op de details, maar ook op het grote geheel van je bedrijf, zodat je het kunt laten groeien.

Het is heel fijn en een plezier om met Alice te werken. Ik dank haar voor haar vriendelijkheid.

 

* * * * *

American Business coach about working together with Alice

Alice’s work ethic and advanced knowledge of all things technical really made her essential to my business.  Her helpful spirit and big heart makes her a pleasure to work with. She is able to take big projects and put them into doable steps and guide me to completion.  I am very grateful for Alice!

Going Global - Netherlands

* * * * *

Stan Lenssen, PCC – coach over organisatie van zijn event De Code Kraken Virtual Alice - Geniuscast - eventmanagement

Regelmatig verzorg ik events en programma’s voor mijn klanten. De organisatie daaromheen vraagt altijd veel aandacht en energie. Aandacht en energie die je dus niet aan je klanten kunt geven. Dat is frustrerend.

Om dat probleem te tackelen, heb ik bij mijn meest recente event de hulp van Alice Sanders en Geniuscast ingeroepen.

Dat had ik veel eerder moeten doen!

Alice  en Genuiscast namen mij de organisatie en techniek professioneel uit handen. Alles was tot in detail goed geregeld. Daardoor kreeg het event een echte high-end uitstraling. Ik heb er verschillende complimenten over gehad.

Maar daar stopte het niet. Alice en Ingrid bleken ook een grote mentale steun. Ik heb hen als echte coaches ervaren. Zij hielden me ‘grounded’. En dat heb je nodig op je event. Je hebt er maanden naar toe gewerkt, en als het dan zover is, dan komt er zo veel op je af. Dan moet je de spanning en emoties kunnen kanaliseren. Zij hielpen mij daar enorm bij. Dat voelde echt als thuiskomen.

Alice en Ingrid hebben mij werkelijk ontzorgd tijdens het event. Ik kon me volledig focussen op de inhoud. Mijn klanten hebben daar enorm van geprofiteerd. Achteraf ontving ik veel enthousiaste tweets en likes van dankbare klanten die het erg waardevol hadden gevonden.

Bovendien heb ik dankzij Alice en Ingrid een zeer geslaagde upsell van maar liefst 22.500 euro kunnen doen. Dat was mij nooit gelukt zonder hun steun.

Alice en Ingrid zijn een perfect op elkaar ingespeeld team. Zij hebben oog voor alle details van de organisatie, en zij hebben oog voor jou en voor je klanten. Ik heb ze dan ook meteen geboekt voor het hele komende jaar.

Alice werkte tijdens dit event als event manager samen met de Audio Visual Manager van Geniuscast .

* * * * *

Marijke Eggink, Wat Werkt Werkt, Event Pokonmarketing

‘Toen ik had besloten mijn eerste driedaagse high-end event te gaan geven, vroeg ik me wel af hoe het moest met de hele organisatie erom heen…
Hoe kreeg ik het allemaal geregeld? En hoe kon ik zorgen dat mijn inkomensdoel gehaald werd?
Ik zag enorm uit naar het event, maar zag op tegen al het ‘gedoe’ eromheen.
De fantastische samenwerking met eventmanager Alice Sanders heeft ertoe geleid dat ik geheel ontzorgd werd, me gedragen voelde en ontspannen.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Zo kon ik me maximaal op de inhoud van het event focussen en kon ik al mijn aandacht richten op de inhoud en bovenal mijn klanten optimaal van dienst zijn.
De professionele visie en uitvoering op het gebied van:

  1. omgang met het management en de personele verzorging in het hotel
  2. de optimale en vooral vriendelijke uitstraling van en omgang van Alice met de deelnemers aan het event, gaven mij alle vertrouwen.
    Ik heb me met die zaken helemaal niet hoeven bezighouden

En wat prachtig is: we hebben het gestelde inkomensdoel ruim gehaald, zelfs met 15% overtroffen!

Ik wil Alice heel hartelijk bedanken voor dit alles, en bovenal voor de geweldige sfeer en humor die we als team hadden.Wat werkt werkt - Marijke Eggink

Heerlijk om met zo’n topteam te werken.
Dat vonden mijn klanten overigens ook: ik heb vele complimenten over de perfecte organisatie van het event in ontvangst mogen nemen.
Ik zie met plezier uit naar wederom een vruchtbare samenwerking met Alice Sanders voor mijn volgende event in mei!

Marijke Eggink – Helpt coaches en therapeuten die worstelen met te weinig bereik en omzet, om te groeien naar een bloeiende praktijk met een minimale omzet van 100.000 euro per jaar.  Watwerktwerkt! – www.watwerktwerkt.nl

Alice werkte tijdens dit event als event manager samen met de Audio Visual Manager van Geniuscast

Stephanie Aukes, Pr-adviseur en Persvoorlichter  Supastar-pr.com Supastar - PR - Stephanie Aukes
“Alice is een enthousiaste trainer met een schat aan kennis op het gebied van Social Media. In haar Twitterworkshop wordt het belang van personal branding uitgelegd en hoe je Social Media als marketingtool kunt inzetten om klanten te werven. Daarnaast geeft Alice zeer bruikbare technische tips. Ik heb haar workshop met veel plezier gevolgd. Alice heeft persoonlijke aandacht voor je en biedt veel ruimte voor vragen. Ik vond het een zeer leerzame en leuke training die meteen in de praktijk toepasbaar is. Een aanrader voor zowel gevorderden als beginners! Met een workshop van Alice haal je meer uit je online marketing!”

* * * * *

Loek Beeren, Founder, The Colour Kitchen 
“Alice heb ik meerdere keren ingehuurd om ons bedrijf te begeleiden bij Social Media projecten. Wij hebben veel van haar geleerd. Zeer goede resultaten behaald en haar integriteit met betrekking tot allerlei zaken is ronduit prettig te noemen. Daarnaast is zij zeer flexibel snel en ook op afstand kan zij ons goed ondersteunen. Namens The Colour Kitchen beveel ik Alice Sanders van harte aan.  Loek Beeren, Founder The Colour Kitchen”

* * * * *

Pep Gallenkamp IT Architect
“Alice worked for me and my team of IT Architects and Websphere Developers at Fortis Bank. As a secretary she always supported my department in the best possible way. She is enthusiastic, proactive and very accurate. It was a pleasure working with her.”

* * * * *

Hector Pedreros Directeur EuroAmer
Ter voorbereiding van een economische missie in het buitenland voor mijn bedrijf EuroAmer heb ik Alice gevraagd om mij als persoonlijke en virtuele business assistent te ondersteunen. Ze heeft mij op een deskundige manier ondersteunt en gecoacht in het contact met de diverse overheden en stakeholders voor deze buitenlandse missie. Ze heeft mijn diensten en projecten zorgvuldig beschreven waardoor ze me veel werk uit handen nam. Zelfs toen ik zelf ivm ziekte niet kon werken, nam Alice alle honneurs waar. Alice werkt zeer zelfstandig en voelt goed aan waar “de klant” behoefte aan heeft en hoe ze die het beste kan helpen; en dat doet ze zeer goed! Het is zeer prettig met haar samen werken. Daarom beveel ik Alice Sanders van harte aan.

* * * * *

Dorrit Wajer, Ondernemers adviseur Doorpakkers
“Alice’s adviezen voor het gebruik van social media zijn toegespitst op je eigen vragen en sector, to the point en heel erg bruikbaar. Bovendien maakt Alice het advies nog af met een korte mail met de besproken punten, allen underlined tot links. Zo kom je weer verder in de worldwide wereld en wordt ie gelijk veel gerichter en behapbaarder! Ik gun jullie allen zo’n plezierige en creatieve adviesrelatie met Alice!

* * * * *

Jessica de Kok, beter bekend als Kaatmossel, founder Kaatmosselgroep 
“Ik ben zelf erg bedreven in het inzetten van Social Media. Maar soms heb je je handen vol en kun je niet tegelijkertijd de aandacht hebben voor offline en online.
Dan schakel ik Alice in die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld tijdens events de informatiestroom op gang blijft en de niet-aanwezigen op de hoogte blijven en vooral weten wat ze allemaal missen :-)”

* * * * *

Joke Verburg-Versluis, verzuimbegeleiding Herstelwerk
“Een persoonlijk consult bij Virtual Alice over Twitter gaf mij volop tips én zelfvertrouwen om daarna met Herstel-werk zakelijk te gaan twitteren. Alice is een prima coach, die heel gericht ingaat op je specifieke vragen. Dit consult was mij de investering zeker waard!!”

* * * * *

Lia Bleijenberg Leren in organisaties
“Alice heeft mij een twitter-consult gegeven. Ze speelde goed in op mijn ondernemersvragen en de uitkomst is dat ik nu kan nadenken over het gebruik van Twitter in een zakelijke (B2B) context.”

* * * * *

Hiltje Karenbeld, loopbaanpsycholoog www.Karenbeld.nl
“Toen ik een extra coach nodig had voor speedcoaching op de Huishoudbeurs voor de Taskforce DeeltijdPlus dacht ik direct aan Alice. Ik had er vertrouwen in dat ze zich het speedcoachen snel eigen zou maken en dat het prettig samenwerken zou zijn. En dat bleek. Haar professionele kunde, open houding, betrokkenheid en levenservaring maken haar tot een coach die ik van harte aanbeveel. Aan coachees en aan bedrijven die haar willen inhuren.”

* * * * *

Robert Bollee Directeur Club Bollee
Alice heeft ons geholpen Club Bollee op de diverse Sociale Media te plaatsen en ons merk sterk neer te zetten. Daarnaast is ze een gedreven expert die initiatiefrijk en zelfstandig de content creëert en plaatst op de diverse Social Media platforms. Ze weet goed haar manier van communiceren aan te passen aan de doelgroep.

Alice is een actieve sparringspartner als het gaat om marketingactiviteiten.
Ze kan op een zeer eenvoudige manier, het gebruik en belang van Sociale Media aan ons uitleggen.
Wij zijn dan ook trots om met Alice te mogen samenwerken.
Namens Club Bollee, beveel ik Alice Sanders van harte aan.