Wie is Alice?

Schermafdruk 2014-11-24 21.52.21

Alice Sanders is oprichter van Virtual Alice en is Online Business Manager voor succesvolle trainers & business coaches.

Alice Sanders werkt als Online Business Manager voor een zeer selecte groep ondernemers die meer dan een ton per jaar verdienen. Ze heeft liefde voor het vak en oog voor kwaliteit. Ze is een rots in de branding voor de mensen met wie ze werkt.  In Nederland is ze een begrip als het gaat om virtuele assistentie en heeft een enorm netwerk waardoor ze veel mensen met elkaar verbindt en snel oplossingen vindt in geval van speciale business cases.

In de rol van Online Business Manager heeft Alice veel expertise en praktijk ervaring. Van het aansturen van Virtual Assistants, online marketing campagnes, het plannen van de agenda  tot het organiseren van grote meerdaagse events van A tot Z; alles is bij Alice in goede handen. Daarnaast  is zij met haar ‘ontzorg mentaliteit’ en scherpe blik de perfecte sparringpartner voor haar klanten. Alice weet voor haar opdrachtgevers altijd het gewenste resultaat te bereiken; dan niet te overstijgen en helpt hen naar de volgende succeslevel van hun business. Lees hier wat klanten over haar zeggen.

Alice is ook bekend sparringspartner en coach voor Virtual Assistants, maar haar hart ligt meer bij de rol als Online Business Manager om als stille kracht haar klanten te laten groeien, coachen en supporten.

Voor haar start als zelfstandige heeft Alice jarenlang samengewerkt als directiesecretaresse voor management en directie van onder andere ICT afdelingen in de financiële markt.

Neem beslist contact met Alice op voor advies of meer informatie!

Lees hier ook het interview over ervaringen met haar werk op gebied van social media, en dat van VA Lucienne de Swart in ZIZ -magazine